Friday, Sep 7, 2018 | Post by Florentina Tatoiu | 0 comment(s)

Călătorie culinară în jurul lumii la Bucharest Street Food Carnival

Cel mai mare festival gastronomic din Europa, Bucharest Street Food Carnival, are loc între 6 și 9 septembrie la Romexpo

 
După o ediție care s-a bucurat de un real succes, The Carnival revine și mai în forță anul acesta. Timp de patru zile, la Romexpo aveți parte, în premieră, de demonstrații culinare live, susținute de chefi cu stele Michelin, atât din țară cât și din străinătate, de o călătorie gastronomică în jurul lumii, de concerte de muzică live, cinema în aer liber și de numeroase spectacole de artă stradală. Peste 100 din cele mai tari food truck-uri din țară vor fi prezente la eveniment.

Sursa Foto: Bucharest Street Food Festival

Pentru că vorbim de un Carnaval, jongleriile nu vor fi doar în farfurii ci și în fiecare zi a evenimentului. Vor avea loc spectacole de magie, street art și show-uri cu foc. Momentele susținute de Circul Orlando nu trebuie ratate. Pentru ca experiența culinară să fie cu adevărat completă, vor avea loc și proiecții de scurt metraje cu teme gastronomice în aer liber. Pentru că mâncarea bună merge neapărat cu muzică de calitate, Bucharest Street Food Carnival oferă patru seri de muzică ''pentru toate gusturile''. Așadar, între 6 şi 9 septembrie la Romexpo, are loc revoluţia gastronomiei româneşti. În toate cele patru zile de festival intrarea între orele 12:00 și 14:00 este liberă. Costul unui bilet este de 29 de lei, iar un abonament pentru toate cele 4 zile de festival costa 78 de lei, potrivit organizatorilor.

Informații despre eveniment găsiți pe site-ul http://www.thecarnival.ro și pe pagina de Facebook a evenimentului.
Să fie Carnaval!
 
 

Leave Your Comment