Tuesday, Jun 2, 2020 | Post by Florentina Tatoiu | 0 comment(s)

AROMELE ORIENTULUI – ACUM MAI APROAPE DE TINE!

De curand, in peisajul locatiilor de lux din Bucuresti a aparut un nou restaurant de top – MANDALOUN!

Inaugurat cu fast in luna octombrie, Mandaloun este situat in zona de nord a Capitalei, zona ce gazduieste cele mai multe si mai faimoase restaurante din Bucuresti. Mandaloun apartine celui mai mare lant hotelier din Romania – PHOENICIA HOTELS – fondat de Presedintele Federatiei Patronatelor din Turismul din Romania, Dr. Mohammad Murad. Cu al sau specificul libanez si international, Mandaloun se adreseaza celor care doresc sa fie mai aproape de cultura libaneza, experimentand o varietate de arome orientale, intr-o atmosfera eleganta si pretioasa, desprinsa parca din povestea celor 1001 de nopti.

Conceptului de “Let’s wine & fine dine” i se adauga si cel potrivit caruia “o mica petrecere nu strica nicioadata”. Astfel, seara de seara, Mandaloun va asteapta cu diverse evenimente, care au scopul de a va destinde si de a va schimba starea de spirit dupa o zi incarcata. Live Sax music, Piano Bar, seri orientale cu aroma de narghilea si dansatoare de belly dance – sunt doar cateva din tematicele pregatite special pentru voi.

Mancarea gustoasa, ingredientele de calitate folosite, profesionalismul angajatilor si aromele deosebite au atras repede interesul oamenilor cu venituri peste medie din Bucuresti, astfel incat seara de seara la Mandaloun cu greu gasesti o masa libera. Va recomandam asadar sa faceti o rezervare inainte de a-i calca pragul!

Pofta buna!

 

Adresa: Strada Nicolae Caramfil, nr. 89, Sector 1,  Bucuresti

Telefon: + 40 747 020 469

E-mail: contact@restaurant-mandaloun.ro

Website: www.restaurant-mandaloun.ro

Facebook: https://www.facebook.com/RestaurantMandaloun/

 

Instagram: @mandalounrestaurant

Sursa: www.cancan.ro

Leave Your Comment