Tuesday, Aug 21, 2018 | Post by Oana Jărloianu | 0 comment(s)

Mihai Petre, din nou jurat la Românii au talent.

Dansatorul și coregraful Mihai Petre se întoarce la Românii au talent, show-ul difuzat de Pro TV. Revenirea acestuia la masa juraților se petrece după plecarea Mihaelei Rădulescu. 

Mihai Petre a fost, în urmă cu câțiva ani, jurat la emisiunea Românii au talent, de la Pro TV. Acum, coregraful revine la show-ul respectiv, potrivit paginademedia.ro.
Revenirea lui Mihai Petre la masa juraților de la Românii au talent se produce la scurt timp după ce Mihaela Rădulescu a anunțat că părăsește show-ul din motive personale.
Întoarcerea lui Mihai Petre la Românii au talent are loc după opt ani de când „s-a așezat” prima dată pe banca juriului.
Contactați de Pagina de media, oficialii Pro TV nu au comentat informația. La rândul lui, nici Mihai Petre nu a comentat informațiile privind revenirea sa în juriul concursului TV Românii au talent.

Într-un interviu pe care l-a acordat în luna iunie pentru Libertatea, Mihai Petre afirma că le duce dorul foștilor colegi de muncă, și, spunea acesta, își dorea chiar să mai lucreze cu Pavel Bartoș, Smiley și ceilalți.

„Îmi e dor de colegi, de toți cu care am lucrat. Mi-e dor să lucrez cu ei. Că de văzut ne mai vedem, mai ieșim la o bere din când în când… Mi-e dor de Pavel, de Andi, de Smiley. Și de Ștefan, sunt oameni tare faini”, a declarat acesta pentru Libertatea.

Sursa: Libertatea.ro

 

Leave Your Comment