Friday, Oct 18, 2019 | Post by Florentina Tatoiu | 0 comment(s)

World Cleanup Day. 150 de țări fac curat în aceeași zi

Toamna se numără bobocii... toamna asta se numără deșeurile și nu doar le numărăm, le și adunăm.

Pe 15 septembrie va fi World Cleanup Day, ziua în care milioane de voluntari de pe tot Globul vor ieși la curățenie. Hai și tu pe 15 septembrie la cea de-a 6-a Zi de Curățenie Națională Let’s Do It, Romania! 

Cum vă puteți înscrie:

• Dacă doriți să vă implicați în ziua de curățenie pe 15 septembrie alături de colegii, prietenii sau familie, intrați pe site-ul: https://membership.letsdoitromania.ro/ apasați butonul ÎNSCRIE-TE, completați cu datele voastre, alegeți județul din care proveniți, bifați cele două opțiuni de la finalul formularului și apăsați

ÎNREGISTREAZĂ CONT.

• În continuare, pe pagina următoare, la Pasul 1 apăsați butonul VREAU SĂ PARTICIP, apăsați DA, pentru a fi de acord cu condițiile de participare și apoi butonul ÎNCHIDE.

• Va apărea și Pasul 2 în dreapta imaginii unde trebuie să selectați județul în care veți curăța și Alege echipa " JCI ", iar apoi click pe butonul SALVEAZĂ.

• FELICITĂRI! TOCMAI AȚI DEVENIT UNUL DINTR-UN MILION DE DOERI

Te mai poti inscrie si aici : http://bit.ly/2w5xdQE

Unde facem curat:
- vom avea zone cu deseuri in fiecare judet, pe care le poti afla la punctele de inregistrare, in dimineata de 15 septembrie.
Lista punctelor de inregistrare va fi disponibila pe www.letsdoitromania.ro

***Ajută-ne sa facem Harta Deșeurilor – descarcă gratuit aplicația World Cleanup de pe AppStore sau GooglePlay și pune online, printr-un singur click, deseurile pe care le gasesti în natura! Pentru cei mai implicati voluntari, avem premii în valoare de 17 250 RON: Ultrabook ASUS ZenBook UX430, smartphone ASUS ZenFone 5 Lite, o bicicletă COBI Bicycle, doze de Red Bull și produse Mondelez.

***Susține o echipă de 5 voluntari printr-un sms cu textul "LDIR" în valoare de 5 euro fără TVA la 7473.

***Dă mesajul mai departe în social media și invită-ți prietenii la event!

Vom reveni si cu alte detalii in urmatoarele zile...pana atunci, SHARE!

VREM O TARA CURATA!

 

Leave Your Comment