Friday, Jun 5, 2020 | Post by Florentina Tatoiu | 0 comment(s)

MEGHAN MARKLE NU A ARUNCAT BUCHETUL DE MIREASĂ!

Nunta lui Meghan Markle cu prințul Harry, considerată fiind cel mai mare eveniment al anului, a fost intens discutată în toată lumea. Fiecare detaliu a fost intens analizat și mediatizat. Actrița a fost în centrul atenției, așa cum era de așteptat. Meghan nu a aruncat buchetul miresei tinerelor necăsătorite, așa cum e tradițional la cele mai multe nunți. Asta pentru că noua ducesă a vrut să urmeze o tradiție respectată de decenii întregi de către Casa Regală a Marii Britanii. 

Florile din buchetul ducesei de Sussex au fost depuse la Mormântul Soldatului Necunoscut din Westminster Abbey. Este o tradiţie iniţiată de Regina Mamă și respectată până în zilele noastre.  În 1923, mama actualei suverane britanice şi-a depus acolo buchetul de mireasă, în memoria fratelui ei ucis în Primul Război Mondial.
Buchetul lui Meghan Markle a conţinut flori de Nu-mă-uita – preferatele prinţesei Diana, lăcrămioare, iasomie şi flori de mirt, culese de prinţul Harry din grădina Palatului Windsor, potrivit Digi24.
Sursa: cancan.ro

Leave Your Comment