Tuesday, May 22, 2018 | Post by Oana Jărloianu | 0 comment(s)

Hugh Grant se însoară. Eternul celibatar spune adio burlăciei la 57 de ani

Actorul Hugh Grant se însoară. Cunoscut drept ”eternul celibatar”,  britanicul spune adio burlăciei la 57 de ani și se căsătorește cu partenera lui de viaţă, suedeza Anna Eberstein.

 

Cei doi au depus actele de căsătorie la Primăria Kensington and Chelsea din Londra, districtul în care actorul deţine o locuinţă, scrie The Sun.

Raportându-se la faptul că legea britanică prevede ca anunțul căsătoriei să fie făcut cu trei săptămâni înainte de ceremonie presa estimează că Hugh Grant și Anna Eberstein își vor uni destinele la începutul lunii iunie.

Devenit celebru pentru rolurile sale din comediile romantice, Hugh Grant nu s-a căsătorit niciodată până acum. Totuși, după șase ani de când formează un cuplu, și trei copii împreună, actorul britanic a decis să-și unească destinul oficial cu suedeza.

Anna Eberstein are 39 de ani și a mai fost căsătorită odată. Ea este director al unui brand suedez pentru articole vestimentare dedicate copiilor, Ace & Me Kids.

 

Supranumit “eternul celibatar” de presa britanică, Hugh Grant a avut în trecut mai multe relaţii intens mediatizate, în special cu actriţa şi fotomodelul britanic Liz Hurley şi cu producătoarea Jemima Goldsmith. Actorul britanic are şi doi copii și cu actriţa chineză Tinglan Hong.

Cunoscut pentru filme precum ”Patru nunți și o înmormântare”, “Notting Hill”, “Love Actually” şi “Bridget Jone’s Diary”, Hugh Grant a apărut ultima dată în miniseria politică BBC “A Very English Scandal”, al cărei prim episod a fost difuzat duminică seară.

Sursa:libertatea.ro

Leave Your Comment