Monday, Jan 18, 2021 | Post by Florentina Tatoiu | 0 comment(s)

Bohemian Rhapsody – Cum a fost transformat Rami Malek în Freddie Mercury

Cu ajutorul machiajului și al elementelor prostetice, actorul s-a metamorfozat în legendarul solist al trupei Queen. Actorul Rami Malek a avut parte de un rol definitoriu al carierei în Bohemian Rhapsody. Chiar dacă criticii au avut păreri împărţite legate de film, despre interpretarea actorului din Mr. Robot s-a vorbit doar la superlativ. Cu un fizic apropiat de cel al personajului său, Freddie Mercury, solistul trupei Queen, Malek a mai avut nevoie doar de câteva ajustări fizice, pentru a se metamoforza complet.

TheHollywoodReporter.com a aflat de la make-up artistul Jan Sewell care au fost acestea și cum au ajutat transformarea.

„Clar unele părţi ale feţei lui Rami arată ca cele ale lui Freddie, însă altele au trebuit adaptate. Nasul lui Rami este ceva mai mare, aşa că ne-am folosit de un element prostetic pentru a reda nasul acvilin al lui Freddie – dar şi pentru că acest lucru a făcut ca ochii lui Rami să iasă mai bine în evidenţă”, a explicat Sewell, care a mai spus şi că a folosit machiajul pentru ca ochii actorului să apară mai apropiaţi, iar maxilarul mai proeminent.

 

Elementul esenţial al înfăţișării lui Malek a fost însă proteza ce a redat dentiţia neobişnuită a cântăreţului: „Am încercat mai multe versiuni înainte de a găsi exact ce ne trebuia pentru a recrea dantura potrivită, dar care să nu iasă totuşi în evidenţă mai mult decât era necesar”, a mai spus ea.

Transformarea a fost cumva validată de soţia lui Brian May, Anita, care a izbucnit în plâns când, sosită pe platourile de filmare, a dat cu ochii de Malek, aflat pe scenă într-una din apariţiile finale din peliculă ale lui Freddie. „A fost un moment atât de emoţionant”, a mai menţionat Sewell.

Bohemian Rhapsody rulează în cinematografele noastre din 2 noiembrie.

www.cinemagia.ro

Leave Your Comment