Friday, Jun 5, 2020 | Post by Florentina Tatoiu | 0 comment(s)

Vizi Imre a ajuns să cânte pe stradă!

Celebritatea promisă de show-urile de talente câștigătorilor și finaliștilor este, uneori, o perdea de fum. Este și cazul lui Vizi Imre, care a fost la un pas de a pune mâna pe trofeu într-unul din sezoanele trecute ale show-ului de talente "Vocea României".

Sătul să mai aștepte sprijin din partea juraților care s-au bătut să-l atragă în echipele lor, și mai ales din partea lui Marius Moga, pe mâna căruia a ales să continue concursul, Vizi, a cărui faimă s-a stins între timp, a ajuns să cânte pe stradă. Până acum, pe buleverde centrale și terase din multe capitale europene, dar se pregătește să coboare în stradă și în locuri din România!

Lui Vizi nu îi este rușine cu aceste prestații artistice. Ba chiar și-a propus, până nu se strică vremea, să pregătească un tur stradal' în fața pub-urilor și teraselor populare din București și din alte orașe mari din România, pentru a-și promova, în acestă formă inedită, noul album, care se va numi „The Chaos în my Mind” – un album cu piese exclusiv în limba engleză.

Sursa: libertatea.ro

Leave Your Comment