Friday, Jun 5, 2020 | Post by Florentina Tatoiu | 0 comment(s)

VEDETE KANAL D ROMÂNIA DATE AFARĂ!

Cele doua vedete au fost eliminate din schema Kanal D, iar în locul lor vor veni alte două nume noi. 

Kanal D și-a finalizat noua grilă, iar câteva nume grele au fost puse pe făraș! Astfel, emisiunea ”Fan Arena” va avea alt prezentator, iar Vladimir Drăghia nu va mai apărea. În situația lui este și Giani Kiriță, care inițial primise un loc în emisiunea ”Vulturii de noapte”, dar acum fostul fotbalist nu se mai regăsește nici el în formatul emisiunii.

Motivul pentru care Vladimir Drăghia și Giani Kiriță nu mai au loc în emisiunile de la Kanal D nu se știe încă.

Cert este că emisiunile la care cei doi erau prezentatori continuă, dar fără ei. Astfel “FanArena”, show-ul dedicat fanilor „Exatlon”, care va începe luni, 14 ianuarie, va fi prezentat de Lili Sandu.

Aceasta va fi gazdă a emisiunii două zile pe săptămână. „În fiecare luni si marți, de la ora 23:15, imediat dupa ”Exatlon”, Lili Sandu va comenta, alăuri de invitați, ceea ce se întamplă în Republica Dominicană, cu concurenții celor două echipe”, anunță cei de la Kanal D.

 

Giani Kiriță a rămas pe dinafară, după ce a plecat să antreneze în Republica Dominicană, la Exatlon. Când fostul fotbalist s-a întors și-a găsit postul ocupat. Locul său în emisiunea „Vulturii de noapte” a fost luat de Bursucu, cel care a rămas acum titlular pe post.

Sursa: cancan.ro

Leave Your Comment