Wednesday, Apr 1, 2020 | Post by Florentina Tatoiu | 0 comment(s)

Știai că Tucano Coffee a sosit cu pași mari la Constanța?

Un nou mod de viață în stil Love.Peace.Coffee, promovează filosofia Tucano la Constanţa. 

Sâmbătă, de la ora 10.00, este mare sărbătoare la Tucano Coffee (VIVO Mall). Preparate alese, degustări cu aromă de cafea, muzică live, concursuri şi tombole, sunt doar cateva din surprizele de 'Grand Opening', pregătite pentru lansarea de la malul mării.

Muzică, gusturi şi arome, prieteni, culori, accesorii handmade, fotografii cu fețe expresive pe pereți şi cărțile, sunt doar cateva detalii care întregesc tabloul unui weekend perfect la Tucano.

Tucano Coffee este primul concept de coffee shop creat în Moldova. 100% autohton, în prezent a devenit o rețea internațională dinamică. Planul până în anul 2020, presupune inaugurarea a peste 300 de coffee shop-uri în întreaga lume.

Brand-ul Tucano promovează cultura cafelei Specialty Arabica, de cea mai înaltă calitate. Cafeaua este preparată de către cei mai buni barista, din boabe prăjite în fabrici proprii, pentru a-şi păstra aromele și prospețimea.

Peste 30 de reţete unice, marcă proprie, alături de o varietate de tarte sărate, wrap-uri, bagels şi alte delicii vă aşteapta zi de zi, la Tucano!

Leave Your Comment