Monday, Jan 18, 2021 | Post by Oana Jărloianu | 0 comment(s)

Actorul Cristi Iacob, noul jurat de la „Te cunosc de undeva!” . Pe cina va înlocui

Actorul Cristi Iacob, noul jurat de la „Te cunosc de undeva!", în cel de-al 13-lea sezon al emisiunii. Acesta se va alătura Ozanei Barabancea, Andreei Bălan și Aurelian Temișan, și le va acorda concurenților punctele pentru actorie. 

„Am fost luat prin surprindere de propunere, dar am zis: de ce nu? Cu cinci ani în urmă îmi luasem la revedere de la televiziune, preferând să mă dedic teatrului. Te cunosc de undeva!' însă este un show cinstit, curat și vizibil și am acceptat propunerea fără să stau prea mult pe gânduri', spune Cristi Iacob.
 
De asemenea, el îi va pregăti pe concurenții noului sezon pe partea de actorie și își dorește ca aceștia să vadă în el, în primul rând, un prieten. Nu-mi place suficiența, nu-mi place nici lenea, de aceea va trebui ca ei să muncească. Nu plec la drum cu preconcepții și îi voi acorda fiecăruia șanse de sută la sută. De asemenea, îmi doresc ca ei să vadă în mine un prieten, nu un gâde', mai spune Cristi. Mi-e greu să critic oamenii. Dar o să le spun adevărul!', mai promite el.
Sursa: libertate.ro

Leave Your Comment