Wednesday, Nov 21, 2018 | Post by Florentina Tatoiu | 0 comment(s)

Nuit Sociale - Palais des Mirages pe 24 noiembrie, la Palatul Bragadiru

În noaptea de 24 noiembrie 2018, Nuit Sociale ne invită în premieră la Palatul Bragadiru, de la orele 22:00. Organizat într-o locație eclectică și o construcție ce datează de mai bine de 100 de ani, evenimentul “Palais des Mirages” este un spectacol vizual și muzical, o experiență unică și de neratat în agenda socialilor. Evenimentul va avea loc în sala principală de la Palatul Bragadiru - Sala Colosseum.

 

Pe scena sălii Colosseum vor urca sâmbătă, 24 noiembrie 2018, alături de prietenii noștri: Le Epocs (cunoscut pentru rezidența de la Salon Golescu, dar și pentru seturile sale de la Nuit Sociale, Appetit Social și din deschiderea concertelor Moonlight Breakfast) și Oktopus (o prezența constanța în pupitrul Nuit Sociale, Crazy, Alandala și Color) și PBR Streetgang, remarcați la Autre Chose din Piața Amzei în luna mai a acestui an, semnatarii aclamatului album “Late Night Party Line” (2018) și rezidenții celebrului Mint Club din Leeds (UK).

Accesul la evenimentul “Nuit Sociale - Palais des Mirages” se face doar pe bază de invitație, iar pentru mai multe detalii vă invităm să urmăriți evenimentul de pe Facebook.

Link: https://www.facebook.com/events/566401407131238.

 

Leave Your Comment