Saturday, Jul 20, 2019 | Post by Florentina Tatoiu | 0 comment(s)

Denisa Tanase s-a lansat serios in afaceri

Daca la inceputul anului lansa un parfum cu feromoni si efect afrodisiac, nascut din pasiunea ei pentru parfumuri orientale, dar si din admiratia pe care o poarta de ani buni geishelor, iata ca anul care se incheie a fost unul de succes pentru cantareata: a lansat o multime de arome care mai de care mai controversate si apreciate, a devenit unic distribuitor in Romania al unui brand de produse coreene de ingrijire faciala, iar cel mai important eveniment s-a intamplat la malul marii, chiar in Constanta, sambata seara.

my Geisha este povestea celor 1001 de nopti, un concept de parfumerie orientala, adus direct din Dubai. Aparut pe piata in martie 2018, a inregistrat o crestere fulminanta atat ca vanzari, concept cat si ca produse. Prezent pana acum doar in mediul online, brandul se pregateste pentru marea intalnire cu publicul si la cererea acestuia pregateste urmatorul pas: prezenta conceptului in centre comerciale din toata tara, se arata intr-un comunicat de presa.

Constanta este primul oras de pe harta acestui proiect, ceea ce anunta sarbatori parfumate pentru constanteni, dar le si usureaza acestora dilema cadourilor de Craciun pentru cei dragi.

Aromele orientale, invitatii speciali si tombola cu premii au fost ingredientele succesului acestei lansari, constantenii exprimandu-si incantarea si nerabdarea de a testa my Geisha.

Bucurati-va de un parfum cu arome deosebite si persistente. Noua ne place si va recomandam sa vizitati magazinul din City Park Mall-Parter, pentru sarbatori parfumate.

Leave Your Comment