Saturday, Jul 20, 2019 | Post by Florentina Tatoiu | 0 comment(s)

DELIA, POZA INCENDIARĂ CARE I-A FĂCUT PE FANI S-O IA RAZNA

Delia Matache și-a surprins fanii, în a doua zi a anului nou, cu o poză incendiară, pe care a postat-o pe rețeaua de socializare. Nu e dezbrăcată, dar are pe ea o rochie tip plasă, scurtă, iar bikini I se zăresc. La fel și bustul generos.

Astfel, fanii ei au luat-I razna, unii acuzând-o, alții ținându-i partea.

Inainte imi placea Delia….ma emotiona cand concerta, gesturile ei,mimica, stia sa te faca sa intrii in acea stare a melancoliei, a copilariei, crescand pe cantecele ei. Acum, se scamatoreste, isi arata fundul, nu tine cont ca sunt copii mici in sala, la concertele ei, nu am inteles acel concert Acadelia, ce a fost acolo … circ total…nu i inteleg atitudinea si aceasta schimbare radicala !!”, ”Nu înțeleg de ce simte nevoia să pozeze așa. Ea e cunoscută ca și cântăreață foarte bună nu ca una care se vinde”, au certat-o unii.

”Va este ciuda! las-o sa pozeze cum vrea. Pe unde umbli iarăși Delia?”, ”Ai nevoie sa te salvez?!?!”, ”Lăsați fata să facă ce vrea ce tot aveți cu ia este o vedetă strălucitoare o cântăreață fffbuna o apreciez succes Delia??”, ”Delia frumoasa mea te pup și te iubesc”, ”Frumoasa ,talentata si unica.mult succes si in 2019. Mereu prima. The best artist Delia Matache”, i-au luat repede apărarea prietenii.

Sursa: cancan.ro

Leave Your Comment