Saturday, Jul 20, 2019 | Post by Florentina Tatoiu | 0 comment(s)

Regina Elisabeta poartă aceeași geantă de 50 de ani!

Deși are o colecție impresionată de genți și nu numai, Regina Elisabeta pare o melancolică și o adeptă a lucrurilor de suflet. Asta poate fi observat foarte ușor în alegerile ei în materie de accesorii. Suverana are în mod evident o geantă favorită, de care este practic nedespărțită de peste 50 de ani.

Geanta preferată a Reginei Elisabeta este una neagră, cu o insignă aurie ce datează din anul 1968. Aparține brandului ei favorit, Launer, suverana fiind deținătoarea a mai multor accesorii ale firmei.

 

A avut această geantă de braț la cele mai important evenimente. La întâlnirea cu președintele Richard Nixon, din 1970, la întâlnirea cu Bill și Hillary Clinton, în 2000, dar și în 2017, la slujba de Crăciun.

De fapt, este atât de importantă încât apare chiar și în portretul oficial al Reginei!Ce-i drept, nu a fost o alegere intenționată, dar sigur a fost una extrem de inspirată.

„Este aproape o întâmplare că geanta a fost plasată acolo (n. red. pe jos, rezemată de piciorul fotoliului). Acolo a pus-o ea și m-am gândit că pot să o scot ulterior. Dar apoi mi-am dat seama că e chiar un detaliu drăguț, că e un lucru personal”, a explicat artistul, Benjamin Sullivan.

Sursa: spynews.ro

Leave Your Comment