Saturday, May 25, 2019 | Post by Florentina Tatoiu | 0 comment(s)

DJ Wanda a avut cel mai romantic Valentine’s Day. Cum a surprins-o logodnicul australian

Ziua iubirii a fost celebrată de DJ Wanda la Londra. Vedeta a fost răsfățată de logodnicul său, Karl, cu numeroase cadouri romantice.

Cea mai specială surpriză a fost “scrisoarea RocknRolla”, inspirată de povestea tatuajului pe care vedeta îl are pe mâna dreaptă.

Scrisoarea RocknRolla este un cadou de suflet. Tatuajul este inspirat din filmul lui Guy Ritchie, însă scrisoarea lui Karl vorbește despre femeia RocknRolla, care își dorește totul de la viață, care este liberă, nonconformistă, vrea să se simtă iubită și să iubească. Ea este puternică și sensibilă în același timp, fioroasă și blândă, glamorous sau fată de casă. Karl m-a descris în această scrisoare și mă cunoaște mai bine decât oricare altă persoană din viața mea”, declară DJ Wanda.

Surprizele însă nu s-au rezumat la o scrisoare și au continuat cu o ieșire în oraș și câteva cadouri pe care Wanda le avea deja pe propria ei listă de shopping.

Karl este un bărbat romantic și nu uită un detaliu din ceea ce este important și special pentru mine. Seara m-a surprins cu o invitație la cină la restaurantul unde ne-am văzut noi pentru prima dată, apoi am ieșit la unul dintre cele mai faimoase cluburi de jazz din lume, Ronnie Scott’s”, povestește DJ Wanda.

 

Vedeta a mai primit cadou și o geantă de la Stella McCartney și un portofel de la Miu Miu, care se aflau deja pe lista sa de dorințe.

Sursa: www.cancan.ro

Leave Your Comment