Saturday, May 25, 2019 | Post by Florentina Tatoiu | 0 comment(s)

Răsfăț de 1 și 8 Martie

Începutul primăverii este un prilej perfect pentru reuniuni de familie, dar și unul pentru a consolida relația cu mama ta în cele mai emoționante moduri. Pentru că mamele apreciază gesturile frumoase care vin din partea copiilor lor, e important să ai cele mai bune idei de cadouri pentru 1 și 8 Martie, prin care să îți transmiți iubirea, aprecierea și recunoștința față de femeia care ți-a dat viață și ți-a fost alături mereu.

 

1. O ieșire la masă, “ca fetele”

Un brunch, o cină sau un prânz pot face minuni pentru orice relație, chiar și pentru cea cu mama ta. Cine spune că dragostea maternă nu trece prin stomac? Află care e restaurantul preferat al mamei tale sau rezervă o masă într-un local nou.

2. Un ritual de înfrumusețare

O programare la cosmetică sau la coafor poate fi prilejul perfect pentru a executa un ritual de înfrumusețare.

3. Un city break

Pentru că 1 și 8 Martie vor fi vinerea, deci lesne de “legat” cu weekendul, o excursie de două-trei zile poate fi ideea perfectă de cadou. Oferă-i mamei tale câteva zile alături de tine, într-un oraș cu istorie.

4. O zi la spa

Dacă nu ai tot weekendul disponibil pentru a-l petrece alături de mama ta, poate fi suficientă și o zi, cu condiția să fie în locul perfect. Interesează-te care sunt centrele spa la care puteți ajunge cu ușurință și cumpără un pachet care să includă toate serviciile pe care le iubiți: saună, înot, masaj și hidromasaj.

 

5. O experiență

Mamele nu se dau în vânt după sărituri cu parașuta, dar o oră de echitație ar putea fi o experiență interesantă pentru. Dacă preferați experiențele mai prețioase, o plimbare cu limuzina poate fi cadoul perfect. Indiferent pentru ce ai opta, ține cont de preferințele și reticențele mamei tale și oferă-i o experiență cu adevărat uimitoare, unică și de neuitat.

6. O sesiune de shopping

Ce poate fi mai potrivit decât o sesiune de shopping? Mergi cu mama ta în magazinele preferate de haine, încălțăminte, accesorii sau cosmetice și probați împreună outfituri îndrăznețe. Cu siguranță vă veți distra și veți face niște achiziții pe cinste împreună!

7. O seară de film

Dacă vrei ceva low cost, dar de impact, o ieșire la cinema sau o seară de film acasă pot fi cadoul perfect. Alege o poveste cu final fericit, care să vă umple de optimism și nu uitați de popcorn și răcoritoare. Iar dacă alegeți să faceți asta acasă, puteți completa decorul cu o comandă la o firmă de catering - pizza sau mâncarea chinezească sunt perfecte pentru astfel de ocazii.

Indiferent care sunt preferințele mamei tale și ce activități aveți de regulă împreună, cu siguranță vei găsi rețeta perfectă pentru un 1 sau 8 Martie fericit alături de cea care ți-a dat viață.

 

Sursa foto: The Mirror

Sursa: www.divahair.ro

 

 

Leave Your Comment