Monday, Apr 8, 2019 | Post by Florentina Tatoiu | 0 comment(s)

O experiență americană în Dobrogea. Eveniment gastronomic la Hotel Parc, Mamaia.

Marți, 9 aprilie 2019, de la ora 17.00, în incinta restaurantului Unique din hotel Parc, Mamaia, se va desfășura evenimentul gastronomic O experiență americană în Dobrogea”, inițiativa Loredanei și a lui Florin Butnaru, organizatorii acestui eveniment dedicat iubitorilor gustului american. 

'' În calitate de mămică, dar și de organizator de evenimente gastronomice, viitorul aduce cu el mari provocări. Este important să fie create meniuri care conţin produse nu doar foarte gustoase și atrăgătoare, dar și sănătoase și sigure, în special pentru copii. Astfel, nu numai că determini clienţii să pozeze produsele, dar îi determini să le savureze cu încredere alături de prieteni sau familie”, a declarat Loredana Butnaru, organizatorul evenimentului.

Florin Butnaru ne-a spus că “întotdeauna este nevoie de schimbare, iar alegerea unui meniu “American Style” aduce în peisajul gastronomic local mai mult gust și culoare”.

Inițiatorii acestui proiect au cercetat și analizat gastronomia americană și meniurile, începând cu restaurantele de tip pop-up la chioşcuri, food trucks sau locaţii high-class, ținând cont de calitatea produselor și centrând decizia alegerii meniului prezentat publicului pe nevoile acestuia de noutate, răsfăț culinar și de sănătate.

În cadrul evenimentului „O experiență americană în Dobrogea”, publicul va putea interacționa cu un meniu gastronomic specific american, bucurându-se de expoziția de bucate și de degustarea lor.

Leave Your Comment