Thursday, Jan 1, 1970 | Post by CityNights | 0 comment(s)

Premierele săptămânii 5-11 aprilie 2019

Primul weekend al lunii aprilie ne oferă doar trei premiere, dar numărul mic de filme noi lansate în cinematografe nu înseamnă neapărat că va urma o scădere în numărul de bilete vândute. Iată mai jos recomandările noastre.

Poţi consulta pe site programul proiecţiilor pentru a vedea cum strecori o vizită la cinema în planurile de distracţie ale acestui sfârşit de săptămână şi, dacă vrei să intri la film fără să stai la coadă, apasă butonul "Cumpără bilet" de sub afişele filmelor pentru a folosi cea mai rapidă, practică, modernă şi lipsită de bătăi de cap metodă de achiziţionare a biletelor!

Shazam!
După Aquaman, Shazam este o nouă dovadă că studiourile Warner au înţeles de ce ar trebui s-o lase mai moale cu megaproducţiile bombastice cu supereroi. Cu un supererou mai puţin cunoscut, Shazam! combină eficient umorul şi un emoţionant mesaj pro-familie pentru a-şi captiva publicul cu povestea sa parţial inspirată din Aladin ("diamantul neşlefuit") şi Big/Vreau să fiu mare (1988). Îl vedem pe descurcăreţul Billy (Asher Angel), un puşti care tot fuge de la asistenţii parentali, primindu-şi extraordinarele puteri de la un vrăjitor matusalemic pentru a lupta împotriva celor şapte păcate capitale eliberate în lume de antagonistul filmului (Mark Strong).

Poate că Shazam! nu o să-ţi ia ochii cu efectele speciale, dar cu greu poţi găsi o producţie cu supereroi mai educativă, ceea ce face premiera de vineri un film foate potrivit pentru întreaga familie.

 

Pet Sematary/Cimitirul animalelor 
O nouă ecranizare lăudată după Stephen King, Pet Sematary întregeşte o foarte binevenită revenire în atenţie a autorului, după It şi serialul Castle Rock. Povestea unei familii care se mută într-o casă înconjurată de copaci în statul american Maine va avea parte de o schimbare de direcţie terifiantă atunci când motanul familiei este călcat de maşină şi îngropat pe un străvechi teritoriu indian. După revenirea acestuia la viaţă, tatăl Louis (Jason Clarke) ia o decizie care se va dovedi de rău augur.

În ciuda unor trailere care dezvăluie prea mult din poveste, acest horrormerită toată atenţia mai ales datorită modului cum ne foloseşte sentimentele pentru animalele de companie şi membrii familiei pentru a ne face să ne identificăm cu protagoniştii.

Tea Pets/Jack și figurinele fermecate
O animaţie destinată celor mai mici membri ai familiei (lansare exclusiv în versiune dublată), Tea Pets se inspiră consistent din franciza Toy Story pentru a ne spune povestea figurinelor fermecate dintr-un magazin de ceai. Deşi par neînsufleţite când oamenii sunt în preajmă, ele capătă viaţă imediat ce rămân singure. În centrul atenţiei este Jack, care suferă pentru că nu se bucură de principala calitate a celorlalte figurine, aceea că-şi schimbă culoarea atunci când se toarnă ceai fierbinte pe ele. Pentru a-şi rezolva acest neajuns, Jack se aruncă în aventura vieţii sale...

Sursa: www.cinemagia.ro

 

Leave Your Comment