Friday, May 10, 2019 | Post by CityNights | 0 comment(s)

Kadyr House, gustul unic si de neuitat, de la muzica la preparat!

Zilele trecute, am avut deosebita ocazie sa participam la un eveniment cultural-artistic, de o mare valoare istorica, 'Ziua Limbii Tatare' sarbatorita cu artisti renumiti. Asiye Saale, Hayat Orkestra si Asan Bilalov, invitatii de onoare, sositi din Crimeea, care au excelat, timp de trei zile, pe scena din Mangalia, Constanta si Valu lui Traian.

Kadyr House Evenimente, organizatorul acestui regal de muzica, dans si poezie, a reusit sa impresioneze publicul constantean, dar si turistii aflati pe litoral, imbinand traditiile si obiceiurile tataresti cu muzica, gastronomia si istoria tatarilor crimeeni transpusi in sfera culturii contemporane.

Impresionati de gustul preparatelor, de savoarea si culoarea din bucataria Kadyr House, l-am descoperit pe Chef Mihai, care nu doar gateste, ne si povesteste!

Va doriti un festin culinar ca la carte? Trebuie sa marcati o vizita la restaurantul Kadyr House, Valu lui Traian, locul cu care Dobrogea se mandreste. Aici veti gusta cele mai bune preparate de carmangerie, un meniu personalizat pentru gustul fiecaruia, special pregatit de Chef Mihai, dar si cele mai frumoase povesti despre istoria locului, traditii, obiceiuri si variatele programe artistice din cadrul evenimentelor organizate de o echipa de profesionisti.

Kadyr House este locul unde timpul are un singur partener, gustul unic si de neuitat, de la muzica la preparat!

Leave Your Comment