Tuesday, Jan 19, 2021 | Post by CityNights | 0 comment(s)

Primul trailer Night Hunter, cu Henry Cavill, Ben Kingsley, Alexandra Daddario: tenebros

Un polițist versat (Ben Kingsley), polițiștii din echipa lui, plus un justițiar local sunt cu toții prinși într-un joc periculos cu un fost delincvent
Night Hunter, un thriller cu accente tenebroase, are trailer oficial. Acest nou film polițist, cu titlul inițial de Nomis, are regia și scenariul semnate de către regizorul britanic David Raymond, care își face debutul regizoral acum, după un scurtmetraj, scrie publicația The Wrap.

Filmul are ca subiect ancheta unui departament de poliție, sub conducerea detectivului jucat de Ben Kingsley, prins într-un joc periculos care mai implică un erou negativ, un bărbat cu un trecut pătat, un criminal implicat în răpiri de femei, dar și un justițiar local care încearcă să îndrepte lucrurile. Faptele par totuși să fie mai complexe, cu mai multe turnuri și răsturnări de situație. Situația pare din trailer că va scăpa de sub control.

Distribuția este impresionantă: Ben Kingsley, Alexandra Daddario, Henry Cavill, Minka Kelly, Stanley Tucci, Nathan Fillion, Sara Thompson, Eliana Jones, Emma Tremblay, Brendan Fletcher și Mpho Koaho.

Sursa: cinemagia.ro

Leave Your Comment