Termeni si Conditii
Inapoi

Accept

Daca esti vizitator sau membru Citynights iti dai acordul cu acesti termeni si conditii pentru situatiile in care vizitezi site-ul, folosesti site-ul sau te inscrii ca membru.Aceste informatii pot fi modificate de catre Citynights, urmand ca versiunea modificata sa intre in vigoare la 30 de zile de la publicarea lor pe acest site.


Inscriere ca membru

In momentul in care te inscrii ca membru, declari ca informatiile oferite sunt veridice, precise, actuale si complete si nu in ultimul rand, ca ai competenta legala sa inchei un astfel de contract. 
Minorii trebuie sa aiba permisiunea parintilor pentru a se inregistra. Pentru a te putea inregistra trebuie sa ai 13 ani sau peste 13 ani.
Citynights isi rezerva dreptul de a-ti anula contul in orice moment, fara a avea obligatia de a-si motiva decizia sau de a-ti da o instiintare in prealabil.
Fiecare membru in parte este responsabil pentru consecintele utilizarii acestui site.
Citynights isi rezerva dreptul de a inceta furnizarea serviciilor fara a motiva decizia si fara un anunt prealabil. 
Citynights nu raspunde pentru eventuale consecinte aparute in urma unui conflict cu un membru sau non membru al acestui site web.


Informatiile din profil, pozele si alte informatii publice

Informatiile publicate pe site trebuie sa respecte prevederile legale in vigoare. Accepti explicit aceste conditii si esti responsabil (in concordanta cu legea civila si penala) pentru informatiile, textele si pozele pe care le publici.
Informatiile pe care le incarci sau afisezi trebuie sa respecte si sa nu lezeze buna functionare a drepturilor de autor, patentelor sau marcilor, sau drepturile intelectuale, de confidentialitate, personalitate sau publicitate a unei parti terte.
Informatiile pe care le incarci sau afisezi trebuie sa fie adevarate si sa nu aiba caracter amenintator, defaimator sau hartuitor.


Procedura de plangere

Esti obligat sa raportezi in cel mai scurt timp posibil orice ilegalitate observata pe site-ul nostru la office@citynights.ro. 
Daca plangerea ta va fi considerata ca fiind justificata de catre Citynights, se va proceda la inlaturarea oricarui continut cu caracter jignitor, amenintator, defaimator sau hartuitor. Procedura de plangere este in concordanta cu articolul 14 al directivei EU 2000/31/CE privind comertul electronic.


Taxe si Plati

Serviciile Citynights oferite explict userilor inregistrati sunt gratuite, exceptand serviciile care trimit si primesc mesaje pe telefoane mobile (in viitor) si serviciile de promovare oferite clientilor.


Copyright

Copyright INCROWD bvba ©2006. Toate drepturile rezervate. Toate textele, pozele, desenele si grafica de pe acest site web sunt protejate prin copyright. Le puteti imprima pentru uz personal. Pentru orice alt scop trebuie obtinuta permisiunea Citynights.
Cand un utilizator introduce informatii ce sunt destinate publicului de pe Citynights, incluzand dar nelimitandu-se la textul, imaginile, desenele sau graficele pentru o pagina de profil, carte de oaspeti, comentariu, descriere foto, etc., utilizatorul acorda Citynights licenta nelimitata de a face propaganda, a utiliza, procesa, traduce sau modifica aceste informatii.
Oricine poate adauga un link la acest site web sau produselor sau paginilor individuale de pe site, fara consimtamant. Exceptii fac folosirea de orice tehnica ce face neclar pentru un vizitator site-ul web pe care-l viziteaza.


Responsabilitati

Citynights ISI REZERVA TOATE DREPTURILE SI NEAGA ORICE RASPUNDERE. Citynights NU ACORDA GARANTII EXPLICITE SAU IMPLICITE ALE RASPUNDERII, SIGURANTEI SAU NATURII RECOMANDATE ALE SERVICIULUI.
Toate drepturile sunt rezervate, cu exceptia celor negate in mod explicit. Citynights neaga orice responsabilitate si limiteaza angajamentul la minimum legal privind continutul publicatiilor sau daunele ce pot urma. 
Citynights nu garanteaza o functionare a websiteului fara eror si fara intreruperi.si nici nu ofera garantii in ceea ce priveste rezultatele folosirii acestui site web sau a corectitudinii informatiilor aparute pe acest site web. Atat cat este permis prin lege, Citynights refuza sa ofere garantii, explicite sau implicite.
Citynights nu poate fi considerat raspunzator pentru posibilele daune aparute in urma folosirii acestui site web (inclusiv dar nu exclusiv, ce duce la daune indirecte). 
Ca utilizator, accepti responsabilitatea si angajamentul deplin pentru propriile publicatii, profil si actiuni. Nu te angajezi si nu esti raspunzator doar pentru articolele pe care le publici pe pagina, blog-ul, albumul tau foto etc., dar si pentru comentariile si reactiile pe care altii le publica pe pagina ta. Poti sterge continutul nedorit cu usurinta. 
Link-urile catre alte site-uri web, inclusiv banner-ele, butoanele si link-urile text, sunt responsabilitatea proprietarului acestor link-uri. Citynights poate preveni legatura cu alte site-uri web si poate sanctiona daca acestea nu sunt in conformitate cu folosul personal, obisnuit si non comercial.


Folos personal, obisnuit si non comercial

Acest site web poate fi accesat doar in folos personal, non comercial.
Nu poti folosi acest site web intr-o maniera neregulamentara, in scopuri ilegale sau in orice alt scop contrar conditiilor si avertismentelor din acest text sau din alte texte. Trebuie sa folosesti intregul site web ca o fiinta umana normala, atenta si rezonabila.


Avertismente si altele

Se presupune ca ai citit si inteles toate avertismentele, publicatiile si politele de pe acest site. Continuarea folosirii acestui site va fi considerata ca un consimtamant explicit cu privire la aceste documente.


Acces

Folosirea de nume de utilizator, parole si sau coduri de intrare (numite de acum inainte "informatii de conectare") reprezinta responsabilitatea unica a utilizatorului. Acestuia i se cere sa pastreze confidentialitatea si securitatea informatiilor de conectare.
Orice utilizator inscris in baza de date a Citynights, este de acord sa primeasca newslettere si materiale de promovare ale clientilor si partenerilor site-urilor din reteaua Citynights.
I se cere utilizatorului sa informeze imediat Citynights privind o incalcare sau un abuz al informatiilor de conectare prin intermediul unui e-mail la office@citynights.ro; 
Utilizare teritoriala
UTILIZAREA ACESTUI SITE WEB ESTE INTERZISA IN TARILE IN CARE ORICE PARTE A ACESTUI CONTRACT NU ESTE VALIDA DATORITA LEGILOR LOCALE.


Jurisdictie

Acest contract si relatia dintre tine si acest site se va desfasura pe baza legilor din Romania netinand cont de conflictul sau privind previziunile legale. Tu si Citynights sunteti de acord sa va supuneti jurisdictiei exclusive proprii tribunalelor situate in Romania.

 • Teo Teo Teo Teo
 • Albu Cristian 04crs
 • Muraretu Andreea Muraretu Andreea
 • Z... Iuliana Jule5
 • Carstoiu Elena Bebe.funkyciousz
 • Love Fotbal love fotbal
 • Paro Dan paro
 • Anton Emanuela misionara69
 • Denisa Emin denisa90
 • Anea Oana oannnaaaa
 • Nicolae Andi andy.b
 • PRESTON LOREDANA lorymachedon
 • Ozi Oz Ozi Oz
 • Antonache Claudia claudia5743
 • Nicu Chirobocea ckiro
 • Prajanu Marian smazzz
 • Bari Nilgun Nilgun
 • Radu Tiberiu TibiCT